sunnuntai 22. toukokuuta 2011

Uttihallin otetalkoot

   2 päivää talkootöitä + hienosti onnistuneet junnujen kiipeilykisat Uttihallissa takana. Perjantaina tyhjennettiin seinä otteista, ja pestiin ne. Sitten kisareitit muksuille, 1 reitti / köysilinja. Itse kilpailut sujuivat hienosti, jokainen antoi kaikkensa, ja tsemppasi hienosti. Kisa oli samalla junnujen kevätkauden päätöstilaisuus, ansaittu loma näistä touhuista myös meille ohjaajille siis alkoi. Paitsi muksujen ulkokiipeilyleiri kesäkuussa, pitäähän sinne nyt vielä lähteä vetäjäksi. :) Mut kivaa hommaa se on, joten mikäs siinä.

   Lauantaina pidettyjen kisojen jälkeen talkoot jatkuivat, iltaan asti. Tehtiin lukuisia reittejä lisää, joten nyt on taas kaikille paljon uutta kiivettävää. Laskeskeltiin, että joku 60 miestyötuntia oli tuota seinällä roikkumista ja otteiden kanssa pelailua. Ilman rakkautta lajiin ja ilman ahkeraa talkooväkeä ei nämäkään hommat pyörisi. Kiitos minunkin puolesta kaikille osallistuneille. Ja erityiskiitos Artolle, meidän junnuvastaavalle. Hyvin pitkälti hänen ansiotaan koko meidän junioritoiminnan käynnistäminen, ja systeemin sulava toimiminen. Eka junnukausi vasta takana, ja siihen nähden mennyt hienosti. Paljon varmasti kaikki opittu, ja ensi kauteen taas hieman viisaampana ja uusin eväin.

"Meidän joukkue"


   Kuvassa olevien lisäksi hommissa oli mukana myös Sami, koko perjantain. (lauantaina KTO- kokeessa, kuulemma läpi meni, onnittelut). Myös Erja sekä Jouni kävivät reittitalkoissa lauantaina, kiitos teillekin. Jos unohdin vielä jonkun, niin sori, ei ole tahallista. :)

"Colours"


"Nouu, I just broke my nail.."

"Reittiä pukkaa niin maan pirusti"

"Välillä levättiin."

"Ei enempää sokeria Sarkulle"

"Kisameininkii"

1 kommentti:

Sarkku kirjoitti...

Heheh, hyvii kuvii! Mie kopsin taas taltee täält =P